Velkommen til min hjemmeside

Behandlinger

Ved at kombinere behandlingsformerne dækkes næsten alle tænkelige lidelser, og uanset om problemerne forsvinder helt eller delvist har de fleste en oplevelse af øget velvære.
Hvis det ønskes kan jeg også udelukkende bruge én af behandlingsformerne.
Du får bearbejdet lænd, ryggen, skulderne, hovedet, og fødderne, så hele kroppen på denne måde bliver bearbejdet.

Jeg har en bred viden om sundhed og formår at formidle denne på et forståeligt niveau, så du får redskaber til selv at kunne forøge dit velbefindende.

Billede

Efter en behandling kan man opleve en kort forværring af sine problemer, især hvis der er tale om kroniske smerter. Bedring indtræffer oftest efter 2-3 dage.

Det er vigtigt at drikke ekstra meget vand i ca. 3 dage efter en behandling, da der bliver frigjort affaldsstoffer i kroppen. Og masser af søvn hjælper også på processen, hvilket ofte kommer af sig selv, da man kan blive meget træt i dagene efter, fordi kroppen arbejder med at rette op på ubalancerne.

Der sættes en proces igang, der arbejder videre i kroppen typisk i 3-5 dage, derfor kan bedringen ofte komme snigende, og opleves derfor ikke altid øjeblikkelig efter behandlingen.
Dog opleves altid en rar afslappet fornemmelse i hele kroppen umiddelbart efter behandlingen.

Ved kroniske smerter er det vigtigt at følge op på behandlingen ca. 10-14 dage efter første behandling, så problematikken ikke får lov til at "sætte" sig igen, og vi derfor kan komme et skridt videre i processen.

Typisk er 3-5 behandlinger nok til at afhjælpe et problem, men det afhænger meget af hvad problemet er.
Nogle gange er 1 behandling nok til at fjerne smerterne, dette er især tilfældet hvis det er et akut problem.