Velkommen til min hjemmeside

Min historie

Siden jeg fik mine to skønne børn i 2003 og 2005, har jeg elsket at hjælpe andre kvinder igennem det mirakel, det er at blive mor. Lige fra graviditeten til livet med de kære små.

Min første fødsel var traumatisk, derfor hyrede jeg en Doula, da jeg blev gravid igen. Hun hjalp mig til en drømmefødsel, som på magisk vis fjernede alle traumerne fra den første. Siden da har jeg drømt om at blive Doula.

Min søn havde et stort behov for kontakt, hvorfor barnevognen aldrig kom i brug, og sådan startede min rejse ind i slyngernes verden. Andre så hvor godt han havde det i min hjemmesyede slynge, og bad mig lave en til dem. I 2004 startede jeg slynger.dk, hvor jeg fik lov til at hjælpe rigtig mange mødre til at få samme tætte kontakt med deres baby, som jeg fik med min Benjamin.

Amningen gik ikke helt så let som jeg havde håbet på, men med hjælp fra en ammerådgiver fra foreningen Forældre & Fødsel, kom vi igennem den første svære tid, og fik et langt og dejligt ammeforløb. Derefter valgte jeg at følge noget af ammerådgiver-uddannelsen for at kunne hjælpe andre, og blev også frivillig emnerådgiver hos F&F, hvilket har givet mig en masse erfaring igennem årene.

I begge mine graviditeter havde jeg bækkenløsning, og oplevede hvordan zoneterapi og kranio-sakral terapi fjernede mine smerter og gav mig min bevægelsesfrihed tilbage. Og da jeg fik min datter i 2005 var det igen kranio-sakral terapien, der blev vores redning, da hendes kranie var skævt. Dette fik mig i 2008 til at uddanne mig til zoneterapeut og kranio-sakral terapeut, og jeg har siden da taget samtlige kurser inkl. børnekurserne for at kunne hjælpe andre, som jeg selv blev hjulpet. Kurserne viste mig hvor stor en forskel kranio-sakral terapien kunne gøre for børnene, og det gik op for mig hvor megen lidelse, der kunne have været undgået. Derfor besluttede jeg mig for at starte babytjek.dk og give alle børn chancen for at blive tjekket lige efter fødslen, og dermed undgå at komme ind i en dårlig spiral pga. skævheder og spændinger i kroppen.

Uddannelsen som Doula har bundet mine evner til at hjælpe den gravide og den barslende mor sammen, så jeg glæder mig til at kunne være der for dig igennem hele rejsen, og gøre mit til, at det bliver en rolig, tryg og glædesfyldt oplevelse for alle i familien, hvor I føler jer hørt, forstået og støttet hele vejen.

Kodeordet for mig er omsorg og nærvær, og jeg ønsker at kunne hjælpe dig og din familie igennem en af de største og vigtigste oplevelser her i livet.

Ring til mig på 20 66 00 05, så vi kan få en snak om din drømmefødsel :-)

Jeg glæder mig meget til at møde dig!
Kærligst Heidi