Velkommen til min hjemmeside

Fødselsforberedelse

Jeg tilbyder nærværende fødselsforberedelse, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Jeg har en stor viden omkring graviditet, fødsel og barsel, fra mine mange år som doula og kranie-sakral terapeut.
Jeg underviser i rebozo massage og spinning babies, (se nedenfor) samt graviditetens 5 faser, der handler om hvordan den gravide kan understøtte de forskellige faser gennem bl.a. kost og akupressur.

Jeg tilbyder både privat fødselsforberedelse samt hold med få deltagere, så der er god tid til alle.

Jeg samarbejder med en dygtig familieterapeut, og vi er igang med at lave et kursusforløb, hvor vi kommer omkring alt det I behøver for at blive klar til fødslen og forældrerollen.

Denne side er under opbygning, men skriv eller ring til mig på 20660005, så kan vi finde ud af hvilken form for fødselsforberedelse, der passer dig bedst.

Læs om mig og om nogle af de fødsler jeg har været med til her

Jeg arbejder ud fra min viden som Doula, hvor jeg har indblik i de vigtige valg, man bør forholde sig til før fødslen, samt erfaring med fødslens faser og hormonernes betydning for fødslens forløb.
Jeg underviser i brug af rebozo massage, der lindrer smerter, og skaber den afslapning, der er så vigtig for at kunne give slip i bækkenet under fødslen.

Spinning Babies teknikker, handler om at vide, hvordan du skaber plads til din baby så den kan ligge optimalt i maven, og bedst muligt kan komme ned igennem fødselskanalen. Jeg viser hvilke stillinger du kan indtage for at hjælpe dit barn ud, og hvilke øvelser du kan gøre inden fødslen for at skabe balance i kroppen, så din baby har optimale betingelser.