Velkommen til min hjemmeside

Slynger

Velkommen til min side
Jeg har pr. 1/12-2020 overtaget salget af Skildpadde-slyngen, hvilket betyder rigtig meget for mig, da jeg designede den i 2003, og startede salg af slynger som en af de første i Danmark, hvilket jeg er meget stolt af. Jeg solgte firmaet i 2005, så det er dejligt at være tilbage efter 15 år, hvor jeg dog har været med hele vejen.

Kontakt mig på slynger@heidilykholt.dk eller via sms på 20660005 hvis du ønsker at købe Skildpadden.

På forhånd tak :-)

.

SKILDPADDEN - den lette og ergonomiske slynge.
• Blød og dejlig kvalitet i GOTS-certificeret økologisk bomuld.
• Super smart og funktionel lomme
• Smart design med pyntestikninger i kontrastfarve.
• Blød polstring i hovedstøtten samt på udvalgte steder i stropperne.

Skildpadden er en gennemtænkt Mei Tai bæresele, hvor komforten, ergonomien og designet er i top.
En Mei Tai er bygget op af et bærestykke, to hoftestropper og to skulderstropper.

Min Skildpadde skiller sig bla. ud ved at have et bredere bærestykke og skulderstropper der er brede og vinklet for max comfort. Bærestykket er desuden ekstra langt, så det til den kan bruges i mange år. Mens barnet er lille smøger man den bare op en gang for neden. En Skildpadde er derfor en langtidsinvestering.
Du kan nemt og bekvemt bære dit barn i en Skildpadde Mei Tai ~ optimalt fra ca 4 måneder til du ikke har brug for at bære mere. Der er ingen vægt eller aldersbegrænsning!

Skildpadden fåes i to varianter:
- Den originale i kraftig kvalitet og polstring - perfekt til selv ret store børn og langvarig brug. Den originale har desuden længere stropper, og kan uden problemer nå rundt to gange selvom du bruger store størrelser.
GOTS-certificeret økologisk bomuld
- Light udgaven som er lettere og tyndere og perfekt til fx rejsebrug, da den er kølig i varmen og fylder mindre. Usprøjtet bomuld.

Den oprindelige Skildpadde er designet af Heidi Lykholt og senere hen forbedret i et samarbejde mellem Louise Hemmingsen og Mette Bloch

Slynge farver